zaterdag 1 februari 2014

Piet Schreuders6 opmerkingen:

 1. Ha Arda,
  Elke poezenkrant is op zichzelf een kunstwerk! Ik heb een abonnement op naam van een bevriende buurkat, maar ik ben zelf altijd de eerste die 'm leest. Zolang de uitgever de envelop niet voorziet van de geur van kattenkruid of vis, blijft ie heel tot ik thuis kom.
  Hartelijke groeten,
  Irene 1.10

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Irene,
   Mee eens. Op twitter kondigde ik de posting dan ook aan met 'Helemaal krant én helemaal kunst: de Poezenkrant'. Ik kon niet goed kiezen welke voorkant ik zou nemen, daarom nam ik er drie. Wat leuk dat je een abonnement hebt. Zijn die bevriende buurkat en jij voordeurdelers? Is dat echt zo, dat de Pokra soms naar kattenkruid of vis ruikt? Het zou me niet eens verbazen, maar ik denk toch eigenlijk dat je een grapje maakt.
   Groet, Arda

   Verwijderen
 2. Ha Arda,
  Sorus is de voordeurdeler van Marjo B (van de bussen, ja), die een paar huizen verderop woont. Ik laat hem de envelop wel eens zien met zijn naam er op, maar daar reageert hij niet op. Geen interessant luchtje, denk ik.
  Hartelijke groet uit H.,
  Irene 1.10

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Irene,
   Ik moet bekennen (tot mijn schande) dat ik niet meer voor me kan halen wie MB is, al komt haar (voor)naam me wel bekend voor. Doe haar toch bij gelegenheid maar eens mijn groeten. Aan de bussen denk ik nog wel eens, en hoe erg het was dat ze weg moesten. De dag waarop dat werd meegedeeld herinner ik me nog goed, we waren toen met de 23dingen-cursus bezig, waar dit blog nog een soort gevolg van is. Een leuke naam, Sorus. Wil je hem een aai van me geven, als je hem weer eens ziet? Dat wil zeggen als hij van aaien houdt. Ik heb nooit een abonnement op de Pokra gehad, ik kocht wel eens een enkele keer een losse en dan nog meestal om cadeau te doen. Ik heb wel twee poezen gehad, vroeger..
   Hartelijke groet terug uit R., Arda

   Verwijderen
 3. Ha Arda,
  Groeten terug van Marjo! Sorus heb ik nog niet gezien, die blijft bij regen en storm graag binnen. Hij houdt van aaien en spelen.
  Misschien een idee voor een volgende verjaardag, een abo op de Pokra? Je zit er niet voor eeuwig aan vast, want je betaalt voor een beperkt aantal nummers. Daarna loopt je abo af, maar je kunt het wel voor eenzelfde aantal nummers verlengen. De Pokra verschijnt onregelmatig, met heel grote tussenpozen.
  Hartelijke groeten,
  Irene 1.10

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Irene,
   Dank voor het wederzijds overbrengen van de groeten. Dat idee van een abo op de Pokra was al in me opgekomen, maar dan voor een van mijn dochters, voordeurdeler met twee katers. Dan kan ik hem zelf ook lezen. Sympathiek dat je niet aan een abo vastzit, maar zo is de Pokra natuurlijk gewoon. Had je dit plaatje trouwens al eens gezien? Het komt van flickr, waar Piet Schreuders nog meer van zijn werk laat zien.

   Verwijderen