donderdag 25 december 2014

Emily Cogswell


3 opmerkingen:

 1. Ha Arda,
  Het is je weer gelukt! Voor een kerstboom hoefde je niet lang te zoeken, denk ik, maar waarschijnlijk wel voor een versierde boom met een krant, en niet te vergeten voldoende licht om die te kunnen lezen. Goed gedaan!
  Leuk als je volgend jaar doorgaat met een verwant thema. Naar aanleiding van je reactie op de reactie van AvA: 'schrijven' lijkt mij ook een mooi thema.
  Ik wens je nog een fijne Tweede Kerstdag!
  Hartelijke groeten,
  Irene 1.10

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Irene,
   Het is een foto, geen schilderij, ik weet niet of dat je opviel? Maar van de site van een museum als ik me goed herinner, dus in elk geval kunst ;-) Bij foto's twijfel ik daar wel eens over: wanneer is het kunst en wanneer 'gewoon' een foto? Jij hebt daar vast een meer gefundeerde mening over dan ik.
   Als ik volgend jaar doorga, en daar heb ik eigenlijk best zin in, dan gewoon nog met dit krantenblog. Er zijn nog 'plaatjes' genoeg en er is vrijwel geen boek waarin de krant niet voorkomt, dus citaten kom ik ook wel tegen, als ik maar genoeg lees ;-)
   Dank voor je kerstwens, voor jou hetzelfde!
   Groet, Arda

   Verwijderen
 2. Ha Arda,
  Nee, ik had niet gezien dat het een foto is. Nu begrijp ik waarom het licht vlak boven de krant zo fel is; een schilder zou dat waarschijnlijk wat afgezwakt hebben om de achterzijde van de krant meer invulling te geven. Misschien is deze foto kunst wegens de compositie van licht, donker en rode accenten. Hij is ook een beetje geheimzinnig omdat je niet ziet wie de krant vasthoudt.
  Hartelijke groeten,
  Irene 1.10

  BeantwoordenVerwijderen